http://localhost:8090

Under vårt digitala affärsben har vi följande produkter:

Supercoach

Supercoach App är en app för ungdomstränare i fotboll. Den finns tillgänglig där du vanligtvis laddar ner dina appar till din telefon eller läsplatta (iOS och Android).

Supercoach app


Med Supercoach är det väldigt enkelt att planera lagets träningspass, antingen om du är själv som tränare eller om du samarbetar i planeringen med flera tränare. Det finns färdiga träningspass väl anpassade efter din ålder, samt åldersanpassade övnings- och aktionsbibliotek där man själv kan upptäcka övningar för att lätt själv sätta ihop lagets träningspass.

Våra tutorials är enormt tydliga och instruktiva. Se gärna själv antingen här eller här.

Om du köper Supercoach som förening får du tillgång till "Klubbadmin" som är en utmärkt produkt för alla föreningar som vill få en struktur i sin spelarutbildning. Där kan föreningen lägga upp egna övningar, planera egna träningspass samt lägga upp de dokument och riktlinjer som behövs för att föreningens tränare skall känna sig trygga i hur föreningen vill att verksamheten skall bedrivas i olika åldrar.


Superplayer

Superplayer App är en app för fotbollsspelare. Den finns tillgänglig till iOS där du vanligtvis laddar ner appar.

Superplayer App

Superplayer syftar till att få fler barn och ungdomar i rörelse mellan träningar med laget. Fler och fler barn sitter stilla vid datorn. Vi vill ge dem ett alternativ; ett roligt verktyg att aktivera sig och träna på små ytor på fritiden.


Supersoccerlab

Supersports vill utveckla fotbollen och vi vill att sporten skall vara tillgänglig för fler. Därför har vi tagit fram Super Soccer Lab, en näthandel för fotbollsprodukter.

I shopen Super Soccer Lab erbjuder vi kvalitativa produkter för fotboll till rimliga priser. Vår ambition är att vara Sveriges bästa och mest prisvärda shop för fotbollsspelare, tränare och föreningar.

Supersoccerlab


Ett samtal om ungdomsfotboll

"Ett samtal om ungdomsfotboll" är vår podd om ungdomsfotboll.

Under avspända former inför en live-publik i en riktig södermiljö kommer samtalsledare Ola Larsson och Göran Agdur att låta gäster med tydlig koppling till ungdomsfotboll berätta om sina erfarenheter om metodik, pedagogik, ledarskap och tips och tricks.

Spotify - Apple Podcasts

Ett samtal om ungdomsfotboll