http://localhost:8090

Om Supersports

Supersports är idag verksamma inom fotbollen med visionen att utveckla fotbollen globalt. Det gör vi genom tekniska hjälpmedel för spelare, lag och tränare.

Resan började med ett verktyg för föräldrartränare och föreningar innehållande en metodik från BP. Klubben BP har haft stora framgångar att fostra bra tränare, lag och spelare. Supersports använder BP:s metodik i Supercoach app som kan laddas ned globalt av tränare på alla nivåer med övningar, årsplanering samt kommunikation mellan tränare i laget.

Vi har även utvecklat Superplayer app för spelare med övningar och instruktionspunkter för spelare på alla nivåer. Superplayer syftar till att få fler barn och ungdomar i rörelse mellan träningar med laget. Fler och fler barn sitter stilla vid datorn. Vi vill ge dem ett alternativ; ett roligt verktyg att aktivera sig och träna på små ytor på fritiden.

Vi använder sedan Supercoach och Superplayer i våra Supercamper som vi har tillsammans med föreningar och klubbar.

En stor utmaning idag är att det saknas platser att spela fotboll på. Det medför att många barn och ungdomar slutar spela fotboll. Detta är ett växande folkhälsoproblem. Det vill vi göra någonting åt. Vi vill göra fotbollen tillgänglig för fler.

Det är därför vi nu öppnar vårt första högteknologiska inomhuscenter för fotboll: Supercenter.

I Supercenter kan du spela fotboll på konstgräs på små ytor med glasväggar runt om. Fokus ligger på bollbehandling och teknik. Vi blandar fotboll, roliga upplevelser och tekniska produkter i konceptet.

Konceptet vänder sig till en bred målgrupp. I Supercenter ryms det fotbollsskola för barn, fotbollsfritids, öppna tider för ungdomar, cuper, camper, gruppträning med våra utbildade instruktörer, individuell träning, tester för lag och individer, barnkalas, gåfotboll för seniorer, samt möjlighet för klubblag eller kompisgäng att boka plantid. Vi har koncept för alla åldrar och ambitionsnivåer.

För oss är inkludering en viktig värdering. Alla är välkomna till Supercenter oavsett nivå, kön, etnicitet eller läggning.

På detta sättet kan vi göra fotbollen tillgänglig för fler och utveckla fotbollen globalt.